Contact
KYOCERA Document Solutions

Tip 1 : bespaar tijd en geld met printers.


 
Gebruik toner die energie bespaart

Wij hebben toner ontwikkeld die bestaat uit kleinere, gelijkmatigere deeltjes. Deze zijn dunner dan conventionele toner en reflecteren licht gelijkmatig. Onze toner heeft een langer smeltpunt wat resulteert in een lagere TEC-waarde. Die TEC-waarde zegt weer iets over de gemiddelde hoeveelheid elektriciteit die een machine per week gebruikt.
Hoe lager de TEC-waarde, hoe lager uw energierekening. En als u meerdere machines in uw school heeft staan kan die besparing aardig oplopen.
 
Gebruik eerlijke multifunctionals
De KYOCERA-machines hebben, naast een zwartafdrukteller, drie kleurenafdruktellers aan boord. Deze tellen het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde kleurdekking. Op basis van deze tellers wordt alleen de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening gebracht. Dat bespaart u harde euro’s.

Tonersloten om onnodige vervanging te voorkomen
Zorg dat de printers en multifunctionals die uw school gebruikt voorzien zijn van tonersloten. Onze machines hebben ingebouwde tonersloten, alleen wanneer een tonercontainer echt leeg is, kan het slot via het touchscreen worden geopend. De rest van de tonercontainers blijven op slot.

Leuk eco-weetje: de zwarte tonercontainer is herbruikbaar als tonerafvalfles. Dat scheelt weer kosten per afdruk want er hoeft geen aparte tonerafvalcontainer meer gekocht te worden.
 
Onderhoud in vier minuten, zonder gereedschap
Wij zorgen er bij het ontwerpen van onze machines voor dat zij extreem onderhoudsvriendelijk zijn. Dit betekent dat een gemiddeld onderhoud maar vier minuten hoeft te duren. Onderdelen zoals drums, developers, transfer belt en papier-invoereenheden worden vervangen zonder gereedschap.
 
Tot wel 600.000 afdrukken met één drum
En als u bedenkt dat een drum bij KYOCERA een levensduur heeft van 200.000 afdrukken en het snelste model uit de serie zelfs 600.000 afdrukken meegaat, dan begrijpt u dat u de servicemonteur weinig zult zien. En dat uw machines altijd gebruiksklaar zijn.
 
Wilt u weten hoeveel geld u kunt besparen met onze machines?
 
Ontdek uw besparingsmogelijkheden. 

 MAAK NU EEN AFSPRAAK  ► Wanneer voldoe ik aan de nieuwe AVG-wetgeving?
► Hoe kan ik als duurzame school meer besparen?

Bescherm de persoongegevens van uw leerlingen.

Download de security guide met praktische richtlijnen.

In deze gids staan tips voor het gebruik van de ingebouwde beveiligingsfuncties van multifunctionals.

Maak het onbevoegden zo moeilijk mogelijk om via multifunctionals toegang tot de netwerken van uw school te verkrijgen.

U gaat ermee akkoord dat wij u af en toe een mail met nieuwe informatie sturen. U kunt zich te allen tijde uitschrijven. Uw privacy is belangrijk voor ons. Hoe we uw privacy beschermen leest u in onze Cookies Statement en Privacy Agreement .

© KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.